Back to the Playroom

Today Bob returned to the playroom, where he put up paneling on the wall between the entry hall door and the kitchen opening. (This is the wall we asked about a few days ago because we didn't have enough paneling left to cover it. We decided to put in a built-in base cabinet--down there where there's no paneling--with bookshelves above.)

Notice the varying colors in the paneling, which is a result of picking these pieces from various places in the old walls. The greenish hue is closer to the original color, but the finish reddened as it was exposed to sunlight. Another year or two and these panels will undoubtedly match the others in the room.

 

Bob also installed part of the trim around the kitchen opening, using the same cherry wood that's being used in the kitchen cabinets.